Bij Brows & Beyond geven wij ook op regelmatige basis trainingen. Iedereen kan vrij bij ons een training volgen in de gekozen specialisatie.
Door dat wij telkens in kleine groepjes werken zijn de plaatsen beperkt. Reserveer ruim op tijd voor een plekje.

Tot snel!
B&B Team

Leer alle basistechnieken omtrent browmapping, in combinatie met de nieuwste technieken van bronsun; hybridbrows!

795
excl. btw
Meer info

Browlamination of liften helpt je om een volledig nieuwe wenkbrauwvorm te geven. Dit is de ultieme oplossing voor wenkbrauwen die geen symmetrie hebben of waarbij de haren een ander patroon volgen. Met het liften kunnen we de wenkbrauwen op een zodanige manier herschikken om ze de gewenste vorm en een vollere look te geven.

 

695
excl. btw
Meer info

Semi-permanente freckles; de nieuwste trend in de SPMU-wereld. Tijdens deze opleiding leer je hoe je deze prachtige behandeling kan aanbieden in je salon!

420
excl. btw
Meer info

Til je camouflage- en 3D-technieken van areolareconstructies naar het hoogste niveau en lever nog mooiere eindresultaten af!

2250
excl. btw
Meer info

Deze training omvat alle basistechnieken om te starten als areola-artist. We leren je ook om om te gaan met de psychische aspecten en hoe hier op een empathische, doch professionele manier mee om te gaan.

3450,00
excl. btw
Meer info

De complete beginnerstraining voor het plaatsen van semi-permanente ombré- en powderbrows met machine.

€2.950
excl. btw
Meer info

Perfectie training met master artist Stefanie. 1 op 1 of maximum 2 pers!

1.750
excl. btw
Meer info

De browstyling training is de perfecte training voor elke beginnende browqueen. Je gaat tijdens deze training intensief aan de slag met de browqueens van Brows & Beyond.

€725
excl. btw
Meer info

Beginner Hennabrows inclusief browmapping gegeven door onze masterartists! Leer hoe je de ultieme instagrambrow zet die wekenlang blijft!

€ 505
excl. btw
Meer info