Bij Brows & Beyond geven wij ook op regelmatige basis trainingen. Iedereen kan vrij bij ons een training volgen in de gekozen specialisatie.
Door dat wij telkens in kleine groepjes werken zijn de plaatsen beperkt. Reserveer ruim op tijd voor een plekje.

Tot snel!
B&B Team

Perfectie training met master artist Stefanie. 1 op 1 of maximum 2 pers!

Op aanvraag
excl. btw
Meer info

De browstyling training is de perfecte training voor elke beginnende browqueen. Je gaat 2 dagen intensief aan de slag met de browqueens van Brows & Beyond.

 

€725
excl. btw
Meer info

Hennabrows inclusief browmapping gegeven door Browqueen Stefanie Grootaers samen met haar mede masterstylist Maya. Leer hoe je de ultieme instagrambrow zet die wekenlang blijft!

€ 505
excl. btw
Meer info

Browlamination of liften helpt je om een volledig nieuwe wenkbrauwvorm te geven. Dit is de ultieme oplossing voor wenkbrauwen die geen symmetrie hebben of waarbij de haren een ander patroon volgen. Met het liften kunnen we de wenkbrauwen op een zodanige manier herschikken om ze de gewenste vorm en een vollere look te geven.

 

395€
excl. btw
Meer info

Verzorg je de brows van je klanten met veel liefde, maar loopt dat nog niet zoals je wil? Worstel je met symmetrie of heb je klanten met moeilijke, assymetrische wenkbrauwen en verloopt  de behandeling moeizaam? Leer dan hoe je hen kan helpen, tijdens onze browmapping training!

€ 250
excl. btw
Meer info

Kan je al behoorlijk vaardig met henna en andere kleuringen? Maar wil je je technieken verbeteren en uitbreiden met de nieuwste technieken op de markt? Volg dan onze masterclass en pas de hipste browtrends toe bij je klanten!

299€
excl. btw
Meer info

De complete beginnerstraining voor het plaatsen van semi-permanente ombré- en powderbrows met machine.

€2.950
excl. btw
Meer info