Girls!

Wie heeft er zin in een bruisende namiddag met een lekker glaasje cava en de beste tips&tricks om met je make-up de nacht in te wandelen ?

We starten om 10 uur met een basis uitleg over make-up en wat de trends momenteel zijn. Een van onze make-up artists start met een demo. Je mag je verwachten aan een zachte look met warme tonen om dagelijks te dragen.

Daarna gaan jullie zelf aan de slag na een korte middag pauze ! Stap voor stap gaan jullie deze make-up aanbrengen bij jezelf onder begeleiding van onze make-up artiesten. Tijdens de demo kunnen jullie vragen stellen en wordt er ook persoonlijk advies gegeven.

Na de dag make-up stappen we de avond in. Hier gaan we de vorige look wat zwaarder aanzetten, of zelfs omzetten naar een smokey eye. In het tweede deel leer je ook de shaping, contouring en camouflage om je look extra sexy te maken.

Om de workshop af te sluiten houden we nog een leuke fotoshoot waarin we je kunstwerk vastleggen.

Je krijgt ook een leuke BB goodie bag mee naar huis. En voor de ladies die het allemaal wat veel info in een keer vinden, er zal ook een theoriecursus aanwezig zijn die jullie allemaal mee naar huis krijgen. Hierin staan alle stappen en onze tips en tricks nog eens kort en duidelijk zodat je dit naderhand nog eens kan overlopen.

Prijs 160€incl btw met goodiebag

Prijs 130€ incl btw zonder goodiebag

Klinkt dit iets voor jou ? Of wil je graag met je vriendinnen een gezellige namiddag beleven ? Schrijf je dan snel in !

Voor inschrijvingen gelieve ons een berichtje te sturen op Facebook !

Prijs

  • €99,17

    excl. btw

Voor beschikbare datums gelieve ons te contacteren

10u - 16u