Stefanie heeft al meer dan 10 jaar ervaring met photoshoots, bruiloften, magazines enz, ... Ze werkt dagdagelijks met modellen, bekende BV's en alledaagse vrouwen. Haar vermogen om de perfecte wenkbrauwen voor elk gezicht te creëren heeft haar gedreven om zich te verdiepen in semi-permanente make-up genaamd “microblading & Micropigmentatie” & Browtinting.

Ze is bekend om haar warme, down- to-earth aanpak en om haar studenten zin te geven in het leren van browtreatments.
Of het nu gaat om make-up lessen, browshaping,SPMU Stefanie en haar team kunnen het allemaal.

Mijn grote droom is altijd hetzelfde gebleven, mensen doen goed voelen over zichzelf. 
Het beste van hun naar boven te halen en zichzelf te ontdekken.

Het gaf me een kick om elke nieuwe stijl uit te proberen, elke nieuwe manier om wenkbrauwen te shapen hoe ze moeten zijn.
Via deze weg wilde ik de ogen van iedere persoon te doen stralen. Dus ben ik mij ook gaan verdiepen in alle mogelijke technieken omtrend brows.
Ik merkte dat ik zo de perfecte wenkbrauwen kon creëren voor iedereen, man of vrouw, jong of oud.

Mijn passie voor perfectie is wat mij elke dag drijft. Ik wil dat je na een training bij ons zin krijgt om meer uit jezelf te halen en er voor te gaan!

Team Brows & Beyond

Stefanie

Principal Artist Stefanie

Stefanie Grootaers heeft al 10 jaar ervaring in de beauty sector en heeft zich 6 jaar geleden verdiept in het perfectioneren en corrigeren van wenkbrauwen . Jarenlang heeft ze zich verder ontwikkeld in haar “kleine” kamertje om 3 jaar geleden Brows&Beyond op te starten. Haar main goal is mooie natuurlijke gedefinieerde brows te creëren die passen bij ieder type vrouw.